Vanaf   199,99 Excl. btw
Vanaf   3,23 Excl. btw
Vanaf   3,33 Excl. btw
Vanaf   3,75 Excl. btw
Vanaf   4,72 Excl. btw
Vanaf   3,99 Excl. btw
Vanaf   5,14 Excl. btw
Vanaf   4,25 Excl. btw
Vanaf   4,50 Excl. btw
Vanaf   3,69 Excl. btw
Vanaf   85,40 Excl. btw
Vanaf   24,75 Excl. btw
Vanaf   246,20 Excl. btw
Vanaf   3,99 Excl. btw

Koelvloeistof

Koelvloeistof circuleert door het koelsysteem en neemt warmte op van de motor, waardoor de temperatuur van de motor op een veilig niveau blijft. Koelvloeistof moet regelmatig worden vervangen, omdat het kan verouderen of vervuild raken. Het is belangrijk om altijd de juiste koelvloeistof te gebruiken voor je auto. Zo kun je ervoor zorgen dat de motor op een veilige temperatuur blijft en dat het koelsysteem goed werkt. Alle Coolant producten zijn makkelijk en snel te bestellen via de webshop van Oliekampioen. Eurol olie en Coolant, olie voor de industrie en grootverpakkingen.

Koelvloeistof motor

Voor een motor is koelvloeistof een onmisbaar onderdeel van het koelsysteem. Deze vloeistof circuleert door het systeem en absorbeert warmte van de motor, waardoor de temperatuur op een veilig niveau blijft. Het is belangrijk om regelmatig de koelvloeistof te vervangen, omdat het kan verouderen of vervuild raken. Gebruik de koelvloeistof volgens de aanwijzingen op de verpakking. Dit zorgt ervoor dat de motor op een veilige temperatuur blijft en het koelsysteem goed werkt.

Koelvloeistof kopen

Bent u van plan om koelvloeistof te kopen, dan bieden wij verschillende hoogwaardige opties aan die aan uw specifieke behoeften kunnen voldoen. Eurol Coolant XL -36C is een veelzijdige keuze die moeiteloos vermengt met diverse koelvloeistoffen. Eurol Coolant GLX -36C, een opvallend roze variant, is ideaal voor industriële machines en biedt uitstekende corrosiebescherming. Als u een product zoekt dat voldoet aan de modernste normen van Europese autofabrikanten, dan is Eurol Coolant -36C BS6580 een verstandige keuze. Wat uw koelvloeistofbehoeften ook zijn, bij ons vindt u de perfecte oplossing.